Lähes kaksi kuukautta on vierähtänyt viimeisestä kirjoituksestani täällä. Tarkoitus ei ollut edes pitää taukoa, mutta niin vain pääsi käymään. Kesälomakin tuli ja meni ja töissäkin on tullut oltua jo lähes viisi viikkoa.

Kaikenlaista mukavaa on mahtunut tähän kesään...perinteistä kesäpuuhaa kuten grillausta, saunomista, kalastamista, pihalla oleilua (ja vähän puuhailuakin) ja kesäisen luonnon ihastelua. Paljon on liikkunut suunnitelmia pääkopassa pihan ja puutarhanhoidon suhteen...suunnitelmat vain odottavat toteutumistaan. Muutamia keskeneräisiäkin juttuja on  vielä odottamassa tekijäänsä.

Eilen poimittiin mansikoita äidin luota. Meillä itsellä ei ole vielä mansikkamaata, mutta ollaan kyllä suunniteltu sellainen laittaa. Äiti ehdotti eilen, että saisimme hänen mansikkamaansa hoidettavaksemme siten, että hän ottaisi pari riviä itselleen omaan tarpeeseen ja loput jäisi meille...siis hoidettavaksi ja tottakai saisimme sadonkin itsellemme.  Lisäksi voisimme vaikka lisätä mansikkaa useita rivejä lisää sinne viereen, koska siellä on vielä tilaa. Aikoinaan isän eläessä paikalla oli perunapelto sekä vihannes-/juuresmaa, joten muhevaa multaa löytyy ruohon alta.

Voi, miten ihania blogeja olen löytänytkään seikkaillessani ja etsiessäni sisustus- ja puutarhablogeja. Miten jotkut ovat saaneetkaan blogeistaan niin kauniita ja mielenkiintoisia...paljon on opittavaa meikäläiselläkin :)). Ehkä ajan kanssa ja pikkuhiljaa opin tekemään jotain tälle blogin ulkoasulle, joka tällä hetkellä vaikuttaa tylsältä. Noh...yritän saada laitetuksi kuvia tänne ensi töikseni.