Viikonloppu mennä hurahti semmoista kyytiä, että oksat pois. Suunnittelemani hommelit, pihatyöt sun muut, eivät toteutuneet...mutta ei se mitään :) Tänä iltana haravoin ainakin takapihan (jos taivas ei työnnä vettä tai rakeita tai tuuli vie hiuksia päästä). Ilmat ovat olleet aika epävakaiset ja tuuliset. Ruoho alkaa jo hiukkasen vihertämään, joten nyt olisi korkea aika haravoida loputkin pihasta. Aiemmin sen on estänyt mm. maan märkyys ja kova tuuli.

Lauantai kului pitkälle iltapäivään asti kaupunkireissulla. Ostettiin mm. äitienpäiväkukat (omalle äidilleni perhoskämmekkä ja itselle valitsin suloiset vaaleanpunaisen ja valkoisen ruukkuruusun), kesäkukkamultaa, havu- ja rodomultaa, nurmikkolannoitetta sekä tietysti ruokaostokset. Lopuksi haettiin pizzat ja kebabit kruunaamaan kaupunkireissumme. Tyttäreni ja hänen poikaystävänsä lähtivät kyydissämme pois, vaikka olivat menneet junalla ja alunperin oli tarkoitus palata iltajunalla. Joutivat lähtemään kotiin aikaisemmin, kun rahatkin olivat jo huvenneet mm. vaatteisiin.

Lauantai-iltana siivosin vessan, pesin pyykkiä, keitin mansikkahilloa ja haahuilin pihamaalla :))...ja otinhan pienet nokosetkin.  Myöhempään sitten saunominen ja Upwords -pelin pelaamista miehen kanssa. Ainiin...mies teki kakun kuorrutusta vaille valmiiksi (aamulla sitten kuorrutus).

Sunnuntaiaamuna sain asiaankuuluvat äitienpäiväkortit ja onnittelut...ja ihanaa täytekakkua. Lapset eivät suostuneet muka enää laulamaan, höhh. Päivällä sitten käynti äitini luona. Saimme sieltä mukaamme hääkutsun...veljenpoikani menee naimisiin 4.7. Illalla kävimme 8 km:n päässä sijaitsevalla mökillämme (siis perikunnan mökki). Veljeni on rakentanut sinne lintutornin lintujen tarkkailua varten. En uskaltanut kiivetä sinne mieheni seuraksi, vaan kävelin pitkin rantoja ja tiirailin lintuja. Vesi (jää) on niin alhaalla, että pääsin hyvin kävelemään sellaisissa paikoissa, missä kesällä täytyisi mennä veneellä. Näimme monia eri lintulajeja, mm. sorsia, rantasipejä, telkkiä, taivaanvuohia, keltavästäräkkejä, töyhtöhyyppiä, joutsenia. Jostain kuului teerien kujerrusta soitimella. Ja pois lähtiessämme näimmekin yhden teeren siivet levällään "soimassa".